Stage en vrijwilligerswerk

Stage

Steek je graag je handen uit de mouwen op een boerderij en heb je affiniteit met landbouwhuisdieren? Ben je zorgzaam en graag onder de mensen? Dan is De Maargies Hoeve wellicht een geschikte plek voor een stage. Jaarlijks bieden wij meerdere stageplaatsen. Onze voorkeur gaat uit naar een stage van minimaal een half jaar en meerdere dagen per week.

Wij bieden stageplekken voor studenten van diverse opleidingen, dit kunnen MBO- of HBO opleidingen zijn in de zorg, zoals Medewerker Maatschappelijke Zorg, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Gespecialiseerde Pedagogisch Medewerker, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of studenten van de major Dieren in de Zorg van de opleiding Diermanagement.

Wij zijn een erkend leerbedrijf van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Ben je geïnteresseerd in een stage bij ons, stuur je sollicitatie dan via de mail en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Vrijwilligers

Ook vrijwilligers bieden wij graag de mogelijkheid om mee te doen op onze boerderij. Met vrijwilligers gaan we vooraf in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
We vinden het belangrijk dat een vrijwilliger een stukje toegevoegde waarde heeft voor de Maargies Hoeve en we geven onze vrijwilligers dan ook het liefste een eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast kunnen ze natuurlijk gewoon meewerken bij de dagelijkse activiteiten.