Theeschenkerij

Sinds juni 2010 is onze kleinschalige theeschenkerij geopend. Als onderdeel van de zorgboerderij vinden de zorgdeelnemers hier een extra vorm van dagbesteding.

U kunt bij ons genieten van allerlei soorten thee, een lekker kopje koffie of een glaasje fris. Ook hebben we heerlijk huisgemaakt gebak en diverse andere lekkernijen. Dit alles wordt onder begeleiding gemaakt en geserveerd door onze zorgdeelnemers zelf.

De gepotdekselde wanden, de grote raampartijen en de terrassen, gelegen aan de dierenweide en binnen de beslotenheid van het boerenerf, zorgen voor een rustieke uitstraling.

Bekijk hier de kaart: Thee en kleine kaart

Naast onze gewone menukaart kunt u ook bij ons terecht voor een high tea, een koud en warm buffet, lunch of barbecue. Ook bij het organiseren van bijvoorbeeld een familiedag, een verjaardag, een personeelsuitje of een huwelijksfeest kunt u aan ons denken. Er is van alles mogelijk. Voor meer informatie en/of vragen kunt u gerust mailen naar info@demaargieshoeve.nl of bellen naar 0521-511776. 

Uitgestelde koffie

Wij verkopen 'uitgestelde koffie'. U kunt bij ons genieten van een kopje koffie of thee en een extra kopje bestellen en betalen. Deze wordt niet geconsumeerd, het is een uitgestelde koffie. Een waardebon voor dit kopje koffie of thee wordt vervolgens via netwerkpartners van Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland gegeven aan mensen die dit erg goed kunnen gebruiken. Zo kunnen zij ook genieten van een kopje koffie of thee buiten de deur. Een klein gebaar, maar een mooie manier om anderen te laten zien dat ze van waarde zijn en er naar hen wordt omgekeken. Doet u ook mee? Kijk voor meer informatie hierover op de website van Mantelzorgnetwerk Steenwijk.