Theeschenkerij

In juni 2010 is onze kleinschalige theeschenkerij geopend. Als onderdeel van de zorgboerderij vinden de zorgdeelnemers hier een extra vorm van dagbesteding. Onder deskundige begeleiding helpen zij met veel plezier mee in de keuken of in de bediening. 

U kunt bij ons genieten van allerlei soorten thee, een lekker kopje koffie, cappuccino, een glaasje fris, heerlijke wijn of een biertje. Ook hebben we heerlijk huisgemaakt gebak, diverse andere lekkernijen en u kunt bij ons ook terecht voor een lunch. Dit alles wordt onder begeleiding gemaakt en geserveerd door onze zorgdeelnemers zelf.

De gepotdekselde wanden, de grote raampartijen en de terrassen, gelegen aan de dierenweide en binnen de beslotenheid van het boerenerf, zorgen voor een rustieke uitstraling.

Bekijk hier de menukaart van de theeschenkerij.

Naast onze gewone menukaart kunt u ook bij ons terecht voor een high tea, diverse buffetten, lunch of barbecue. Ook voor het organiseren van bijvoorbeeld een familiedag, verjaardag, zakelijke bijeenkomst, personeelsuitje of huwelijksfeest kunt u aan ons denken. Er is van alles mogelijk. Groepen kunnen ook buiten de openingstijden bij ons terecht. Voor meer informatie en/of vragen kunt u gerust mailen naar info@demaargieshoeve.nl of bellen naar 0521-511776.