Vergaderen

Wij verhuren unieke sfeervolle ingerichte vergaderlocaties.

Skybox bovenin de koeienstal
Boven de in september 2011 gereedgekomen stal, is een gezellig ingerichte skybox gebouwd die een prachtig uitzicht biedt op de polder en op de stal zelf. Deze ruimte kan op aanvraag gereserveerd worden voor vergaderingen, cursussen of andere bijeenkomsten (u kunt hierbij ook denken aan een babyshower of workshop). NB: bij de skybox is geen lift aanwezig.

Koffiekamer in het Kooklokaal
Wat vroeger de koffiekamer van de oude dorpsschool was, is inmiddels omgebouwd tot sfeervolle eetruimte die tevens heel geschikt is om te gebruiken voor een vergadering of andere bijeenkomst. 

De kosten voor het huren van deze ruimtes zijn 30 euro per dagdeel. Indien u daarnaast gebruik zou willen maken van een lunch of een diner, dan kunnen die genuttigd worden in de theeschenkerij of in het Kooklokaal. Ook is het mogelijk gebruik te maken van koffie, thee, huisgemaakte gebak, frisdrank, wijn of bier, borrelhapjes of een high tea. Er kan een wandeling of rondleiding worden gedaan over het erf. Kom gerust een kijkje nemen of neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.