Zorgboerderij

Op onze mooie locaties bieden wij sinds 2002 dagbesteding en logeeropvang aan diverse doelgroepen. Na een kleinschalig begin met maar enkele deelnemers, zijn we  in de loop der jaren uitgegroeid tot een inmiddels volwaardig zorgbedrijf waarbij het streven is dat mensen zich er thuis kunnen voelen, zich kunnen ontplooien en tot rust kunnen komen. Ons aanbod is zeer divers en samen met onze deelnemers zoeken wij naar werkzaamheden en activiteiten die zo veel mogelijk aansluiten bij hun wensen en mogelijkheden. Iedereen doet ertoe! 

De melkveetak telt ongeveer 370 melkkoeien. Naast de productietak zijn er andere activiteiten op de boerderij. Zo hebben diverse soorten landbouwhuisdieren hun plekje bij ons gevonden. We hebben een kippenhok, knuffelhokken met konijnen en cavia’s, schapen, geiten, eenden, varkens, shetlanders, paarden en ezels. Daarnaast hebben we een moestuin, een aardbeientuin en een kas. We verbouwen diverse soorten groenten, fruit en kruiden. 

logo mantelzorgWij zijn als zorgboerderij onder andere aangesloten bij het Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland. Dit netwerk is er voor alle mantelzorgers uit Steenwijkerland.