Nieuws

Mudrun Boer & Burger op zaterdag 4 juni

Op zaterdag 4 juni organiseren studenten van AOC Terra Meppel en Aeres Hogeschool Dronten weer de Mudrun Boer & Burger. Er zijn twee afstanden van 1 km en 5 km over land en door water met leuke uitdagende obstakels. De eerste editie was een heel groot succes, komen jullie weer meedoen? [/over-ons/nieuws/mudrun-boer-and-burger-op-zaterdag-4-juni/]

Lees verder


Voorjaarsmarkt op zondag 24 april

Zowel de theeschenkerij als de boerderijwinkel zijn met beide paasdagen en Koningsdag geopend! En een datum voor in de agenda: zondag 24 april, voorjaarsmarkt op de Maargies Hoeve! De opzet zal hetzelfde zijn als bij de kerstmarkt: allerlei kraampjes met mooie en lekkere producten, met daarnaast diverse attracties en optredens. We doen er ons best voor om er weer een mooie dag van te maken.

Lees verder


Vacature horeca

Vacature horeca! Wij zijn op zoek naar versterking in de bediening voor de theeschenkerij en het Maargies Kooklokaal. Het gaat om een baan op doordeweekse avonden, in de weekenden en vakanties. Wij bieden een sfeervolle werkplek met leuke collega's. Ben jij 16 jaar of ouder en enthousiast, flexibel inzetbaar en weet je van aanpakken? Of ken je iemand? Laat het ons weten en stuur je motivatie naar info@demaargieshoeve.nl.

Lees verder


Veel variatie in onze eigengemaakte zuivelproducten

Met grote toewijding wordt de melk van onze eigen koeien verwerkt tot een grote variatie aan heerlijke zuivelproducten. We maken de volgende zuivelproducten: yoghurt, vla, hangop, karnemelk, roomboter, kefir, chocolademelk en melk. Er zijn veel verschillende smaken verkrijgbaar. Nieuw deze week is de appel kaneel kersen yoghurt. Hebben jullie onze zuivel al eens geprobeerd?

Lees verder


Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en zorgzaam 2022! Klik op de foto voor onze openingstijden tijdens de feestdagen.

Lees verder