Nieuws

Voorjaarsmarkt zondag 14 april 2024

Ook dit jaar organiseren wij weer de voorjaarsmarkt en wel op zondag 14 april van 10.00 tot 17.00 uur. Er zijn zo'n 80 kramen met allerlei mooie en lekkere producten verspreid over het erf van de Maargies Hoeve, met daarnaast diverse attracties en optredens. We doen uiteraard ons best om er weer een mooie dag van te maken! Natuurlijk zijn ook de theeschenkerij en boerderijwinkel geopend en de entree is gratis.

Lees verder


Vacatures woonbegeleiders

In mei wordt onze nieuwe locatie geopend: Het Maargies Huus, een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze prachtige nieuw gebouwde locatie aan de Gruttoweg bevindt zich middenin de landerijen en zal plek gaan bieden aan 21 bewoners. Wij zoeken woonbegeleiders die met een nieuw team de mooie uitdaging aan willen gaan er een fijne en veilige woonplek voor de bewoners van te maken!

Lees verder


Theaterdiner 16 en 17 februari

Vanwege succes geprolongeerd: het theaterdiner in de theeschenkerij! Laat je bij een heerlijk vijfgangendiner verrassen door duo Andere Koek. Het betreft een reprise van de avonden in oktober. Reserveer snel, het aantal plekken is beperkt. Entree is €38,50 exclusief drankjes. Meer informatie of kaartjes reserveren kan via info@demaargieshoeve.nl of 0521-511776.

Lees verder


Fijne feestdagen!

De Maargies Hoeve wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en zorgzaam 2024! De openingstijden zijn als volgt: tijdens de kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn we gesloten. Alle andere dagen zijn we geopend en ben je van harte welkom. De boerderijwinkel is voor je laatste kerstinkopen open op zaterdag 23 december van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 24 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Lees verder


Kerstconcert zondag 17 december

LET OP: DOOR OMSTANDIGHEDEN AFGELAST! Op zondagmiddag 17 vindt er een sfeervol concert plaats met een vleugje humor in de prachtig aangeklede theeschenkerij. Met zang, piano, viool, gitaar en dwarsfluit. De aanvang is 15.00 uur en de entree bedraagt 5 euro. Reserveren is niet nodig en kaartjes zijn aan de deur verkrijgbaar.

Lees verder