Nieuws

Het eerste insectenhotel is geplaatst!

Op 29 januari is het eerste insectenhotel die we maakten op de houtbewerking geplaatst. We zijn trots op het prachtige resultaat en het werd enthousiast ontvangen door buurtbewoners. In opdracht van Landschapsbeheer Drenthe maken we meerdere insectenhotels, een mooi initiatief voor meer biodiversiteit.

Lees verder


Boerburgertweet

In de week van 18 t/m 25 januari doen wij mee met Boerburgertweet. Een account op Twitter en Facebook die we een week beheren om een uniek inkijkje in ons bedrijf te geven! We delen veel informatie, leuke filmpjes en foto's. Een deel ervan komt ook op ons YouTube kanaal. Kijken jullie mee?

Lees verder


Fijne feestdagen

Zorgboerderij de Maargies Hoeve is gesloten van 25 december t/m 1 januari. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en zorgzaam 2021!

Lees verder


Mini bieb op de Maargies Hoeve

Binnenkort geopend: onze mini bieb! Sandra is druk met het inrichten van onze mini bieb met daarin boeken voor zowel volwassenen als kinderen. Heb je nog kinderboeken thuis liggen die je wel kwijt wil? Deze zijn heel welkom. Hopelijk kunnen jullie binnenkort weer op bezoek komen en dan boeken lenen of ruilen in onze leuke mini bieb.

Lees verder


Theeschenkerij en Kooklokaal gesloten voor bezoekers

Helaas is de Maargies Hoeve en het Maargies Kooklokaal weer gesloten voor bezoekers. We zijn heel blij dat de dagbesteding op onze locaties vooralsnog gewoon door kan blijven gaan en we genieten met elkaar van wat er nog wel kan. Wij wensen iedereen de komende tijd veel succes, blijf gezond en wees lief voor elkaar. Hopelijk tot gauw!

Lees verder