Nieuws

Beste boerenkarnemelk van Nederland

Wij hebben de beste boerenkarnemelk van Nederland! Vorige week deden we voor het eerst mee aan de Cum Laude Awards, verkiezing voor de beste boerderijzuivel. We zijn ontzettend trots dat onze karnemelk Platina heeft behaald met maar liefst 100 punten (het hoogst haalbare). Ook andere producten vielen in de prijzen.

Lees verder


We hebben een lasergraveermachine!

Sinds kort hebben wij een lasergraveermachine waarmee wij prachtige (gepersonaliseerde) producten kunnen maken. Denk aan het graveren van een mooie tekst op een borrelplank, een eiken houten reclame- of naambord of houten labels met bedrijfslogo.

Lees verder


Theeschenkerij gesloten

Het interieur krijgt een flinke update, daarom is de theeschenkerij deze week (van 6 t/m 10 maart) gesloten. We gaan alles opfrissen, er komt een nieuwe vloer en nieuwe meubels. Het is wel mogelijk rond te kijken op het erf en de boerderijwinkel is volgens de normale openingstijden geopend!

Lees verder


Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en zorgzaam 2023! Tussen kerst en oud & nieuw van 27 december t/m 31 december is de theeschenkerij en boerderijwinkel geopend, dus van harte welkom.

Lees verder


Kerstpakketten

Kerstpakketten met (streek)producten van de Maargies boerderijwinkel. Ben je op zoek naar een origineel cadeau of (kerst)pakket voor relaties, collega's, familie, vrienden of kennissen? Dan ben je op de Maargies Hoeve op het juiste adres. Kom eens langs onze gezellige winkel!

Lees verder