Nieuws

Zaterdag 3 september open dag en muziekfestival EiGenwijs

Kom sfeer proeven op de Maargies Hoeve tijdens onze open dag op zaterdag 3 september! Er worden weer tal van leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In de avond vindt de vierde editie van muziekfestival EiGenwijs plaats met optredens van SLAMM, Dikdakkers, Henk Wijngaard en Ancora. De kaartverkoop hiervoor is begonnen.

Lees verder


Vacature verzorger kalfjes

Op de hoofdlocatie van de Maargies Hoeve is een vacature ontstaan: wij zijn per direct op zoek naar een agrarisch medewerker, waarbij de hoofdtaak zal bestaan uit het verzorgen van onze kalfjes. Klik hier[/assets/Uploads/Vacature-kalfjes-verzorgen.pdf] voor de vacature.

Lees verder


Nieuw verkooppunt zuivel

We zijn blij dat onze zuivelproducten zo goed in de smaak vallen. Nu we het verwerken van de zuivel goed onder de knie hebben, helpen ook deelnemers mee aan dit proces wat het nog mooier maakt. Wist je dat onze zuivel vanaf nu ook wordt verkocht bij zuivelboerderij de Krasserij aan de Veneweg in Wanneperveen?

Lees verder


Mudrun Boer & Burger op zaterdag 4 juni

Op zaterdag 4 juni organiseren studenten van AOC Terra Meppel en Aeres Hogeschool Dronten weer de Mudrun Boer & Burger. Er zijn twee afstanden van 1 km en 5 km over land en door water met leuke uitdagende obstakels. De eerste editie was een heel groot succes, doen jullie mee? [/over-ons/nieuws/mudrun-boer-and-burger-op-zaterdag-4-juni/]

Lees verder


Voorjaarsmarkt op zondag 24 april

Zowel de theeschenkerij als de boerderijwinkel zijn met beide paasdagen en Koningsdag geopend! En een datum voor in de agenda: zondag 24 april, voorjaarsmarkt op de Maargies Hoeve! De opzet zal hetzelfde zijn als bij de kerstmarkt: allerlei kraampjes met mooie en lekkere producten, met daarnaast diverse attracties en optredens. We doen er ons best voor om er weer een mooie dag van te maken.

Lees verder