Nieuws

Wij zijn weer open!

Hoera! Wij gaan (deels) weer open. Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om de Maargies Hoeve te bezoeken en te komen eten in het Kooklokaal.

Lees verder


Bekijk onze vlogs!

Omdat het voor bezoekers en veel zorgdeelnemers op dit moment niet mogelijk is om naar de boerderij te komen zijn we begonnen met het maken van vlogs! Zo kunnen jullie toch een beetje op de hoogte blijven wat er allemaal gebeurt op de boerderij. Kijken jullie mee?

Lees verder


Maatregelen coronacrisis

In verband met de huidige coronacrisis zijn wij helaas genoodzaakt om de deuren van de theeschenkerij en het Kooklokaal t/m 28 april gesloten te houden. De zorgboerderij is beperkt geopend.

Lees verder


Vernieuwde menukaart en buffettenboekje

Bent u op zoek naar een sfeervolle feestlocatie? Onze theeschenkerij is hier een prima plek voor. Wij kunnen lunches, buffetten, barbecues of allerlei hapjes verzorgen. Daarnaast is deze ruimte heel geschikt voor het houden van lezingen of presentaties. Vanaf januari zijn onze buffetten helemaal vernieuwd!

Lees verder


Fijne feestdagen

Vanaf 25 december t/m 1 januari is de Maargies Hoeve gesloten. Vanaf 2 januari staan we graag weer voor jullie klaar. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en zorgzaam 2020!

Lees verder