Nieuws

Muziekfestival EiGenwijs 4 september 2021

De Maargies Hoeve organiseert EiGenwijs, een muziekfestival voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. We gaan ervoor dat het festival door kan gaan! Dit jaar is de derde editie op zaterdag 4 september 2021.

Lees verder


We zijn weer open!

Wij zijn open voor bezoekers! Jullie zijn weer van harte welkom op de Maargies Hoeve. We zijn dagelijks geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Zien we jullie snel? Ook zijn jullie iedere woensdag- en vrijdagavond weer van harte welkom in het Maargies Kooklokaal om aan te schuiven voor een heerlijk verrassingsmenu.

Lees verder


Voedselbos krijgt vorm

Een walnootboom, een mispel en een krentenboom groeien sinds kort achterop ons erf. Ze vormen het prille begin van een voedselbos. Een bos met niet alleen maar eetbare bomen en planten, ook een minitheater, waterpoel en uitkijktoren.

Lees verder


Het eerste insectenhotel is geplaatst!

Op 29 januari is het eerste insectenhotel die we maakten op de houtbewerking geplaatst. We zijn trots op het prachtige resultaat en het werd enthousiast ontvangen door buurtbewoners. In opdracht van Landschapsbeheer Drenthe maken we meerdere insectenhotels, een mooi initiatief voor meer biodiversiteit.

Lees verder


Boerburgertweet

In de week van 18 t/m 25 januari doen wij mee met Boerburgertweet. Een account op Twitter en Facebook die we een week beheren om een uniek inkijkje in ons bedrijf te geven! We delen veel informatie, leuke filmpjes en foto's. Een deel ervan komt ook op ons YouTube kanaal. Kijken jullie mee?

Lees verder