Nieuws

Kerstpakketten

Kerstpakketten met (streek)producten van de Maargies boerderijwinkel. Ben je op zoek naar een origineel cadeau of (kerst)pakket voor relaties, collega's, familie, vrienden of kennissen? Dan ben je op de Maargies Hoeve op het juiste adres. Kom eens langs onze gezellige winkel!

Lees verder


Enquête over boerderijwinkel en zuivel

Laura Nijssen, werkzaam bij ons in de zuivel en als begeleider, is momenteel bezig met haar afstudeeronderzoek. Dit onderzoek gaat over onze boerderijwinkel en de zuivel. Laura heeft hiervoor een enquête opgesteld en het is natuurlijk fijn als zoveel mogelijk mensen deze enquête invullen, helpen jullie mee? Het kost maar een paar minuutjes tijd.

Lees verder


Open dag en muziekfestival een groot succes

Het was weer gezellig druk op de open dag. Er was dan ook van alles te doen: de kalverkeuring, muziek, kraampjes, gezellige muziek en en veel kinderactiviteiten. 'S avonds barstte het feest los in de tent van de kalverkeuring. De vierde editie van muziekfestival EiGenwijs was ook weer fantastisch! Wat een leuke sfeer. Foto's hiervan vind je op de facebookpagina van het feest. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun komst.

Lees verder


Zaterdag 3 september open dag en muziekfestival EiGenwijs

Kom sfeer proeven op de Maargies Hoeve tijdens onze open dag op zaterdag 3 september! Er worden weer tal van leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In de avond vindt de vierde editie van muziekfestival EiGenwijs plaats met optredens van SLAMM, Dikdakkers, Henk Wijngaard en Ancora. De kaartverkoop hiervoor is begonnen.

Lees verder


Vacature verzorger kalfjes

Op de hoofdlocatie van de Maargies Hoeve is een vacature ontstaan: wij zijn per direct op zoek naar een agrarisch medewerker, waarbij de hoofdtaak zal bestaan uit het verzorgen van onze kalfjes. Klik hier[/assets/Uploads/Vacature-kalfjes-verzorgen.pdf] voor de vacature.

Lees verder