Nieuws

Winnaar Boerderijwinkel Verkiezing

We hebben de eerste plaats behaald bij de Boerderijwinkel Verkiezing! Deze verkiezing werd georganiseerd door Lekkerder bij de boer, een platform waar bijna 2100 boerderijwinkel bij aangesloten zijn. Op woensdagavond 8 mei was de bekendmaking en hoorden we dat we hebben gewonnen met maar liefst 585 stemmen. Hier zijn we ontzettend trots op!

Lees verder


Voorjaarsmarkt zondag 14 april 2024

Ook dit jaar organiseren wij weer de voorjaarsmarkt en wel op zondag 14 april van 10.00 tot 17.00 uur. Een leuk evenement dat in het teken staat van gezelligheid. Er zijn zo'n 85 kramen met allerlei mooie en lekkere producten verspreid over het erf van de Maargies Hoeve, met daarnaast diverse (kinder)activiteiten en muziek.

Lees verder


Vacatures woonbegeleiders

In mei wordt onze nieuwe locatie geopend: Het Maargies Huus, een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze prachtige nieuw gebouwde locatie aan de Gruttoweg bevindt zich middenin de landerijen en zal plek gaan bieden aan 21 bewoners. Wij zoeken woonbegeleiders die met een nieuw team de mooie uitdaging aan willen gaan er een fijne en veilige woonplek voor de bewoners van te maken!

Lees verder


Theaterdiner 16 en 17 februari

Vanwege succes geprolongeerd: het theaterdiner in de theeschenkerij! Laat je bij een heerlijk vijfgangendiner verrassen door duo Andere Koek. Het betreft een reprise van de avonden in oktober. Reserveer snel, het aantal plekken is beperkt. Entree is €38,50 exclusief drankjes. Meer informatie of kaartjes reserveren kan via info@demaargieshoeve.nl of 0521-511776.

Lees verder


Fijne feestdagen!

De Maargies Hoeve wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en zorgzaam 2024! De openingstijden zijn als volgt: tijdens de kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn we gesloten. Alle andere dagen zijn we geopend en ben je van harte welkom. De boerderijwinkel is voor je laatste kerstinkopen open op zaterdag 23 december van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 24 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Lees verder