Nieuws

Geslaagde open dag en muziekfestival EiGenwijs

Ook dit jaar was het op de eerste zaterdag van september weer feest op de Maargies Hoeve met overdag de open dag en ’s avonds het festival EiGenwijs. Hoewel het deze editie in alle vroegte met wat gemiezer begon, nam de zon het al snel over en werd het een stralende, warme dag en avond. De gasten wisten vanaf het begin de weg naar de boerderij te vinden en het bleef de hele dag gezellig druk.

Lees verder


Beste boerenkarnemelk van Nederland

Wij hebben de beste boerenkarnemelk van Nederland! Donderdag 16 maart deden we voor het eerst mee aan de Cum Laude Awards, verkiezing voor de beste boerderijzuivel. We zijn ontzettend trots dat onze karnemelk Platina heeft behaald met maar liefst 100 punten (het hoogst haalbare). Ook andere producten vielen in de prijzen.

Lees verder


Zaterdag 2 september open dag en muziekfestival EiGenwijs

Op zaterdag 2 september organiseren wij weer onze jaarlijkse open dag, met veel leuke activiteiten voor jong en oud. De grote tent van de kalverkeuring wordt 's avonds omgetoverd tot feesttent voor de vijfde editie van muziekfestival EiGenwijs. Met optredens van Boer Bennie, Karambam, Mooi Wark en Alpenzusjes belooft het weer een prachtig feest te worden! Ga voor meer informatie en kaarten naar www.muziekfestivaleigenwijs.nl.

Lees verder


We hebben een lasergraveermachine!

Sinds een tijdje hebben wij een lasergraveermachine waarmee wij prachtige (gepersonaliseerde) producten kunnen maken. Denk aan het graveren van een mooie tekst op een borrelplank, een eiken houten reclame- of naambord of houten labels met bedrijfslogo.

Lees verder


Voorjaarsmarkt zondag 16 april

Op zondag 16 april organiseren we van 10.00 uur tot 17.00 uur voorjaarsmarkt! Er staan maar liefst 60 kramen, waar van alles te kopen valt. Er is voor elk wat wils. Veel kinderactiviteiten, zoals de traptrekkerbaan en achterop het erf is er de gezellige openluchtkroeg met optredens. Natuurlijk zijn ook de theeschenkerij en boerderijwinkel geopend. De entree is gratis.

Lees verder