Nieuws

Een geweldige afsluiting van het duivenseizoen

Afgelopen zaterdag (12 september) was het zover, de laatste wedstrijd van de duivencompetitie. Met z'n allen hebben we onder genot van een hapje en een drankje in spanning de duiven opgewacht die helemaal uit Noord-Frankrijk (444 km) terug kwamen vliegen.

Lees verder


Geitjes geboren in augustus

Als de bok uitbreekt en stiekem gaat buurten bij de vrouwtjes dan krijg je dit: onverwachte prachtige geitjes in augustus! Ze maken het heel goed.

Lees verder


Bekijk onze vlogs!

Omdat bezoekers en veel zorgdeelnemers in april en mei niet naar de boerderij konden komen zijn we begonnen met het maken van vlogs! Zo kon iedereen toch een beetje op de hoogte blijven wat er allemaal gebeurt op de boerderij. Inmiddels zijn we weer helemaal geopend, maar we hebben besloten ermee door te gaan voor een leuk inkijkje in ons bedrijf. Kijken jullie mee?

Lees verder


Wij zijn weer open!

Hoera! Wij gaan (deels) weer open. Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om de Maargies Hoeve te bezoeken en te komen eten in het Kooklokaal.

Lees verder


Maatregelen coronacrisis

In verband met de huidige coronacrisis zijn wij helaas genoodzaakt om de deuren van de theeschenkerij en het Kooklokaal t/m 28 april gesloten te houden. De zorgboerderij is beperkt geopend.

Lees verder