Nieuws

Fijne feestdagen

Vanaf 25 december t/m 1 januari is de Maargies Hoeve gesloten. Vanaf 2 januari staan we graag weer voor jullie klaar. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en zorgzaam 2020!

Lees verder


Sfeervolle kerstactiviteiten

Wij hebben in december een aantal sfeervolle kerstactiviteiten gepland; een kerstmarkt op zondag 15 december, een kerstdiner in het Maargies Kooklokaal op woensdag 18 december en vrijdag 20 december en een kerstconcert op zondag 22 december. U bent van harte welkom! Klik voor meer informatie op de foto of kijk op onze facebookpagina.

Lees verder


Van start met dagbesteding op de nieuwe locatie!

Van start met dagbesteding op de nieuwe locatie! In Wapserveen is er een mooie ruimte gecreëerd waar we zijn begonnen met houtbewerking.

Lees verder


Op 1 en 16 oktober grote boerenprotesten

Dinsdag 1 oktober en woensdag 16 oktober reisden vele boeren naar Den Haag om een statement te maken. Ook wij waren er beide keren bij. Jammer dat het nodig is, maar het waren prachtige en onvergetelijke dagen, kippenvel.

Lees verder


Geslaagde open dag en 2e editie Muziekfestival EiGenwijs

Trots kijken wij terug op een zeer geslaagde open dag met veel enthousiaste bezoekers en een fantastische tweede editie van Muziekfestival EiGenwijs. Wij willen iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd heel erg bedanken.

Lees verder