Nieuws

Mini bieb op de Maargies Hoeve

Binnenkort geopend: onze mini bieb! Sandra is druk met het inrichten van onze mini bieb met daarin boeken voor zowel volwassenen als kinderen. Heb je nog kinderboeken thuis liggen die je wel kwijt wil? Deze zijn heel welkom. Hopelijk kunnen jullie binnenkort weer op bezoek komen en dan boeken lenen of ruilen in onze leuke mini bieb.

Lees verder


Theeschenkerij en Kooklokaal gesloten voor bezoekers

Helaas is de Maargies Hoeve en het Maargies Kooklokaal weer gesloten voor bezoekers. We zijn heel blij dat de dagbesteding op onze locaties vooralsnog gewoon door kan blijven gaan en we genieten met elkaar van wat er nog wel kan. Wij wensen iedereen de komende tijd veel succes, blijf gezond en wees lief voor elkaar. Hopelijk tot gauw!

Lees verder


Een geweldige afsluiting van het duivenseizoen

Afgelopen zaterdag (12 september) was het zover, de laatste wedstrijd van de duivencompetitie. Met z'n allen hebben we onder genot van een hapje en een drankje in spanning de duiven opgewacht die helemaal uit Noord-Frankrijk (444 km) terug kwamen vliegen.

Lees verder


Geitjes geboren in augustus

Als de bok uitbreekt en stiekem gaat buurten bij de vrouwtjes dan krijg je dit: onverwachte prachtige geitjes in augustus! Ze maken het heel goed.

Lees verder


Bekijk onze vlogs!

Omdat bezoekers en veel zorgdeelnemers in april en mei niet naar de boerderij konden komen zijn we begonnen met het maken van vlogs! Zo kon iedereen toch een beetje op de hoogte blijven wat er allemaal gebeurt op de boerderij. Inmiddels zijn we weer helemaal geopend, maar we hebben besloten ermee door te gaan voor een leuk inkijkje in ons bedrijf. Kijken jullie mee?

Lees verder