Nieuws

Veel variatie in onze eigengemaakte zuivelproducten

Met grote toewijding wordt de melk van onze eigen koeien verwerkt tot een grote variatie aan heerlijke zuivelproducten. We maken de volgende zuivelproducten: yoghurt, vla, hangop, karnemelk, roomboter, kefir, chocolademelk en melk. Er zijn veel verschillende smaken verkrijgbaar. Nieuw deze week is de appel kaneel kersen yoghurt. Hebben jullie onze zuivel al eens geprobeerd?

Lees verder


Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en zorgzaam 2022! Klik op de foto voor onze openingstijden tijdens de feestdagen.

Lees verder


De boerderijwinkel blijft open!

Helaas zijn de theeschenkerij en het Kooklokaal de komende weken gesloten. De boerderijwinkel is WEL geopend, dus kom je kerstinkopen doen! We hebben heerlijke producten uit de regio, diverse delicatessen, eigengemaakte zuivel, (h)eerlijk vlees van eigen koeien en vele kerstcadeaus.

Lees verder


Kerstmarkt zaterdag 18 december AFGELAST

Helaas moeten wij mededelen dat onze kerstmarkt op 18 december niet doorgaat, ontzettend jammer. Gezien het aantal besmettingen, de beperkende maatregelen en de zorgdeelnemers die bij ons komen, is het niet haalbaar. Wellicht dat er een leuke voorjaarsmarkt voor in de plaats komt!

Lees verder


Boomplantdag voedselbos zaterdag 20 november

Gezocht: enthousiaste boomplanters die op zaterdag 20 november tussen 10.00 uur en 15.00 uur mee willen helpen om het voedselbos op de Maargies Hoeve op te bouwen! Iedereen die een beetje met een schep om kan gaan is van harte welkom. Inschrijven kan via info@demaargieshoeve.nl.

Lees verder