Nieuws

Boerderijwinkel geopend!

Nieuw: onze boerderijwinkel. Een prachtig ingerichte boerderijwinkel met de heerlijkste en mooiste producten. Wij verwelkomen je graag samen met onze deelnemers. In deze winkel kan je terecht voor eigengemaakte zuivelproducten, verse groente en fruit, diverse streekproducten, delicatessen en cadeau artikelen. Kom snel eens een kijkje nemen! Iedere dinsdag t/m zaterdag geopend.

Lees verder


Open dag en Muziekfestival EiGenwijs op 4 september 2021

De Maargies Hoeve organiseert op zaterdag 4 september weer een open dag van 10.00 uur tot 17.00 uur waar van alles te beleven. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom. 's Avonds zal voor de derde maal muziekfestival EiGenwijs plaatsvinden, een feest voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. Klik op de foto voor meer informatie.

Lees verder


We zijn weer open!

Wij zijn open voor bezoekers! Jullie zijn weer van harte welkom op de Maargies Hoeve. We zijn dagelijks geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Zien we jullie snel? Ook zijn jullie iedere woensdag- en vrijdagavond weer van harte welkom in het Maargies Kooklokaal om aan te schuiven voor een heerlijk verrassingsmenu.

Lees verder


Voedselbos krijgt vorm

Een walnootboom, een mispel en een krentenboom groeien sinds kort achterop ons erf. Ze vormen het prille begin van een voedselbos. Een bos met niet alleen maar eetbare bomen en planten, ook een minitheater, waterpoel en uitkijktoren.

Lees verder


Het eerste insectenhotel is geplaatst!

Op 29 januari is het eerste insectenhotel die we maakten op de houtbewerking geplaatst. We zijn trots op het prachtige resultaat en het werd enthousiast ontvangen door buurtbewoners. In opdracht van Landschapsbeheer Drenthe maken we meerdere insectenhotels, een mooi initiatief voor meer biodiversiteit.

Lees verder