Boerderijwinkel

Welkom in de Maargies boerderijwinkel

Sinds augustus 2021 is onze boerderijwinkel geopend. Een prachtig ingerichte boerderijwinkel waar wij je samen met onze deelnemers graag verwelkomen! In deze winkel kan je terecht voor heerlijke eigengemaakte zuivelproducten. Wij verwerken onze melk tot yoghurt, vla, hangop, chocolademelk, karnemelk, kefir en boter. Tevens verkopen we eerlijk en puur vlees van onze eigen koeien en varkens.

Er is verse groente en fruit verkrijgbaar, deels uit eigen tuin. Dit wordt aangevuld met producten uit de streek en van de groothandel. Daarnaast verkopen we ambachtelijke producten zoals biologische kaas, honing, dipsauzen en bakmixen. Ook vele soorten thee, noten, gedroogde vruchten, chocolade, wijnen, likeuren en mooie cadeau artikelen. Uiteraard ontbreken de houtproducten die met zorg op de houtbewerking zijn gemaakt niet.  

Al deze lekkere en leuke (streek)producten verwerken we ook in cadeaupakketten. Een aantal pakketjes hebben we klaarstaan in de winkel. Natuurlijk helpen we u ook graag mee om een leuk cadeau samen te stellen.

Kortom, genoeg leuks om eens een kijkje te nemen in onze boerderijwinkel. Heel leuk om te combineren met een kopje koffie of thee met gebak in onze theeschenkerij en een kijkje op ons erf en bij de dieren. 

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur