Boerderijwinkel

Openingstijden boerderijwinkel
Maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur

Sinds augustus 2021 is de Maargies Boerderijwinkel geopend. Een prachtig ingerichte boerderijwinkel waar wij je samen met onze deelnemers graag verwelkomen!
In deze winkel kan je terecht voor onze eigen zuivel. Met grote toewijding wordt de melk van onze eigen koeien verwerkt tot een grote variatie aan heerlijke zuivelproducten. 

Er is verse groente en fruit verkrijgbaar, deels uit eigen tuin. Dit wordt aangevuld met producten uit de streek en van de groothandel. Ook hebben we veel cadeau artikelen en woonaccessoires in ons assortiment en kunnen we houten producten personaliseren met onze laser. Uiteraard ontbreken de unieke houtproducten die met zorg op de houtbewerking zijn gemaakt niet.  

Op zoek naar een origineel cadeau? Wij maken de leukste en lekkerste cadeaupakketten voor elk budget en naar elke smaak. Ook zeer geschikt als kerstpakket, eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk. Natuurlijk helpen we je graag om zelf een leuk cadeau samen te stellen. Een cadeaubon is ook erg leuk om weg te geven.

Kortom, het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze boerderijwinkel. Heel leuk om te combineren met een kopje koffie of thee met gebak in onze theeschenkerij of bij mooi weer op het terras. Neem ook gelijk een kijkje in het kerkje, in de stallen, op het erf en bij de dieren.