Ervaringen

Lees hieronder een aantal persoonlijke ervaringen van mensen over de verschillende mogelijkheden van De Maargies Hoeve. 
Wordt je enthousiast van deze verhalen? Van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen wat wij allemaal te bieden hebben.

Zou je ook een verhaal met ons willen delen? Leuk! Stuur dan even een mail naar info@demaargieshoeve.nl.


'Ik wil hier mijn hele leven blijven werken'

Zorgboerderij

Ik ben Frens en werk hier al een heel aantal jaren op de Maargies Hoeve. Eerst kwam ik alleen op de woensdagmiddag na schooltijd, maar nu werk ik 4,5 dag in de week op de boerderij. Ik help altijd de boeren mee bij het verzorgen van de koeien. Ik heb veel plezier hier en vindt het geweldig als de klauwbekapper komt voor de koeien.

Het afgelopen jaar heb ik gezongen tijdens de open dag met mijn piratenkoor, dat was zo mooi! Bij het muziekfestival EiGenwijs heb ik ook opgetreden met ‘De haan is dood’. Ik wil hier graag mijn hele leven blijven werken!

Frens en niels opstrooien mrt 2018 1 site

Kookworkshop in het Maargies Kooklokaal

Kooklokaal

Ik heb gebruik gemaakt van het kooklokaal om een kookworkshop te geven. Het is een super leuke locatie, een oud schooltje met een knusse ambiance. Vooral over de styling is goed nagedacht, prachtige kamers, nostalgisch servies... je waant je echt even terug in de tijd.

De keuken is zeer compleet en heeft plek voor circa. 12 personen. Daarnaast is er een sfeervolle eetzaal. De werknemers van de Maargies Hoeve zijn allemaal zeer vriendelijk en hebben mij geholpen er een groot succes van te maken! Ik kom zeker terug!

Maaike van Maaike's Kitchen

74674407 485297002071336 8078376138478452736 n

'De dieren voelen mij heel goed aan'

Zorgboerderij

Iedere maandag, dinsdag en donderdag mag ik naar de Maargies Hoeve. De dagbesteding op de boerderij vind ik erg leuk. Er wordt veel rekening gehouden met mijn kunnen. Ook stimuleert de veelzijdigheid van de dagbesteding mij mijn grenzen te verleggen en zelfstandiger te worden. Ik ga vaak met plezier naar de boerderij en het knuffelen met de lieve dieren maakt mijn dag altijd goed! 

Lily

Dieren knuffelen voorjaar 2019 8

Geweldige training in het kooklokaal

Kooklokaal

Ik heb een training gegeven in het Kooklokaal. Wat een fijne plek om een training te geven! Lieve mensen, een prachtige plek en heerlijk eten. Ik ben fan.

Mirella Duiven-Meijerink van ‘Wijs Training’

WijsTraining

Trouwfeest in de theeschenkerij

Theeschenkerij

Onze bruiloft bij De Maargies Hoeve was precies wat we wilden. Een sfeervolle locatie en alle ruimte voor onze ideeën. De Maargies Hoeve was erg flexibel en dacht mee in de opzet voor ons feest. Een kleine foodcourt voor het eten, een mojito bar, de hapjes en drankjes waren allemaal super geregeld. We hebben een fantastisch feest gehad.

Anna en Sybren

276 Sybren Anna 03 05 2019 Mplusfotografie

Dagbesteding op de Maargies Hoeve

Zorgboerderij

Sinds juli ga ik naar de boerderij voor dagbesteding. Ik ben vooral werkzaam in het theehuis waarbij ik help met bijvoorbeeld taarten bakken, wat ik heel erg leuk vind. Op mijn vorige dagbesteding waren er weinig sportieve activiteiten. Op de Maargies Hoeve mag ik nu mee met zwemmen, wandelen en af en toe mag ik ook een rondje mee op de duofiets, hier ervaar ik veel plezier in.

Marloes

10a6aac3 acf8 4de0 a8c4 c047ad847752.jpg bewerkt voor site

Samen eten in het Kooklokaal

Kooklokaal

We gaan regelmatig naar het Maargies Kooklokaal te eten. Het menu is een verrassing maar altijd heerlijk en er wordt veel aandacht aan besteed (een lekker broodje bij het voorgerecht, alles in mooi servies op tafel en de toetjes zijn helemaal superlekker!) Ook nog eens heel gezellig ingericht en supervriendelijke bediening, een aanrader!

Jennifer Koning

Okto 2019 sony 11 website

'Ik werk al 17 jaar op de zorgboerderij'

Zorgboerderij

Ik ben hier begonnen als eerste deelnemer en werk hier al 17 jaar. Ik werk het liefst bij de koeien en hout kloven. Bij de koeien ga ik altijd door de boxen en haal de koeienmest eruit en strooi ze op, ik mest de hokken uit van de kalfjes en breng de koeien naar de melkstal.

Met de andere jongens die hier werken hebben we altijd veel lol. Ik werk hard op de boerderij en iedere woensdagochtend ga ik mee hardlopen. Buiten het werk om spreek ik ook af en toe af met collega's. 

Niels

DSCN5948 site2

Huwelijksvoltrekking in het Kallenkerkje

Theeschenkerij

Wij hebben op 29 juni 2019 onze huwelijksvoltrekking gedaan in het kerkje op de Maargies Hoeve. Daarna een taartmoment op het terras van de theeschenkerij. Het was echt fantastisch. Unieke plek. Heel vriendelijke bedrijfsleiding en personeel. Al onze wensen waren mogelijk. Heel flexibel dus en daarbij ook nog prettig geprijsd. Helemaal top. Aanrader!

Erik van Tongeren en Evelyne de Vink

ErikEvelyneTrouwen