Het Maargies Kooklokaal

Adres van het Kooklokaal: Kallenkote 29, 8345 HC Kallenkote

Het Kooklokaal gaat weer open! Vanaf 9 juni 2021 is het iedere woensdag- en vrijdagavond weer mogelijk om te komen eten. 

Sinds eind 2015 is de Maargies Hoeve de trotse eigenaar van  de oude dorpsschool op Kallenkote. Een paar jaar geleden sloot deze school haar deuren en op 19 november 2016 is het gebouw opnieuw geopend als ‘Maargies Kooklokaal’, een eetgelegenheid van en voor mensen met een beperking en voor iedereen die het gezellig vindt een hapje mee te eten. Een van de twee lokalen is omgebouwd tot professionele horecakeuken, twee andere lokalen tot restaurant met plek voor zo'n 35 mensen aan zelf getimmerde houten tafels. De ruimtes zijn sfeervol ingericht met o.a. een houtkachel. De kernwoorden die passen bij deze plek zijn: kleinschaligheid, gemoedelijk, sfeervol, rust en creativiteit. 

Er is de mogelijkheid om op woensdag en vrijdag op reservering bij ons te komen eten en gezellig aan te schuiven in het restaurant voor 14,50 euro p.p. Klik hier voor meer informatie over het Samen eten. Daarnaast kan de ruimte gehuurd worden voor een feest, vergadering, bijeenkomst of kookworkshop. De dagbesteding is van maandag t/m vrijdag. Bent u of kent u iemand waarvoor dit een passende plek voor dagbesteding is? Informeer gerust eens naar de mogelijkheden. 

Kijk voor meer nieuwtjes ook eens op de facebookpagina