Overige producten

Naast zuivel, vlees, groente, fruit en vele andere bijzondere producten verkopen wij ook mooie cadeau artikelen, woonaccessoires en unieke houtproducten gemaakt door deelnemers op onze eigen houtbewerking in Wapserveen.

Woonaccecoires
Wat betreft woonaccessoires valt er te denken aan sfeerlichten, kaarsen, wanddecoratie, (koeien)knuffels, dienbladen en andere decoratie. Tevens hebben wij de originele Amberblokjes in diverse geuren. Leg de amberblokjes op een schaaltje in je woonkamer en geniet van de heerlijke geur. 

Houtproducten
Op onze eigen houtbewerking in Wapserveen kunnen er met deelnemers diverse producten in opdracht worden gemaakt. Wat we op deze dagbestedingsplek zoal maken zijn insectenhotels in diverse maten, vogelhuisjes, dienbladen, borrelplanken, tekstbordjes of speelgoedkisten. Ook is het mogelijk om er tekst of een afbeelding op te laten graveren, met de lasergraveermachine of met de hand. Bij de producten die we op bestelling maken moet er rekening worden gehouden met een levertijd.

En verder nog...
Producten van HappySoaps, thee benodigdheden, tassen, mokken, keukentextiel, sokken, boerderijboekjes en tuingereedschap voor kinderen.    

Cadeaupakket of kerstpakket
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid of wil je iemand zo maar verrassen? Er kunnen unieke en persoonlijke cadeaupakketten voor elk budget en naar elke smaak worden samengesteld, bijvoorbeeld een fruitmand, zuivelpakket, een klein of luxe pakket met streekproducten of geschenken. Ook zeer geschikt als kerstpakket, eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Natuurlijk helpen we graag om een leuk cadeau samen te stellen.

Wij verkopen ook cadeaubonnen die te besteden zijn in onze boerderijwinkel.
Neem voor vragen of meer informatie gerust eens contact met ons op.