Zaterdag 3 september open dag en muziekfestival EiGenwijs

Flyer open dag 2022 voor fb
Kom sfeer proeven op de Maargies Hoeve tijdens onze open dag op zaterdag 3 september! Er worden weer tal van leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In de avond vindt de vierde editie van muziekfestival EiGenwijs plaats met optredens van SLAMM, Dikdakkers, Henk Wijngaard en Ancora. De kaartverkoop hiervoor is begonnen.

Wat is er overdag zoal te doen? De kalverkeuring van kalveropfokclub ‘Jong Leven’ vindt vanaf 10.00 uur plaats in de grote tent achter de boerderij. Er zijn gezellige optredens van de verrassende ‘TismawajewendBand' uit Raalte, over het hele bedrijf. We hebben de Maargies buitenkroeg en er zijn diverse lekkernijen verkrijgbaar zoals versgebakken knieperties; eigengemaakte pizzapunten en vers gebak. Verder nog een ballonnenclown, zuivelproeverij, dieren bewonderen en vertroetelen, ballenbak voor de kleintjes, knutselen (maak een prachtig mini-insectenhotel of versier een paardenhoofd), springkussen, schminken, glittertattoos en een traptrekkerbaan. In plaats van een musical is er dit jaar een minifestival met onze eigen deelnemers in de hoofdrol. Dit is om 11.00 uur en 13.00 uur in het Maargies Openluchttheater, in het voedselbos. Uiteraard het gehele erf is toegankelijk om rond te kijken! Neem ook een kijkje in de boerderijwinkel, er valt van alles te proeven. Natuurlijk wordt iedereen weer kleurrijk verwelkomd door gastvrouw Maargie. 

Op dezelfde avond organiseren wij muziekfestival EiGenwijs in de grote tent van de kalverkeuring. EiGenwijs is een muziekfestival voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. Dit belooft met het mooie programma weer een fantastisch feest te worden. Volg voor meer informatie hierover de facebookpagina ‘Muziekfestival EiGenwijs’ of kijk op www.muziekfestivaleigenwijs.nl. De kaartverkoop is begonnen, koop hier je tickets! Wacht niet te lang, het muziekfestival was vorig jaar helemaal uitverkocht. 

Allen van harte welkom op onze open dag zaterdag 3 september van 10.00 uur tot 17.00 uur en/of bij het muziekfestival EiGenwijs vanaf 19.30 uur. We gaan er weer een prachtige dag van maken!