Zaterdag 3 september open dag en muziekfestival EiGenwijs

Flyer open dag 2022 voor fb
Kom sfeer proeven op de Maargies Hoeve tijdens onze open dag op zaterdag 3 september! Er worden weer tal van leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In de avond vindt de vierde editie van muziekfestival EiGenwijs plaats met optredens van SLAMM, Dikdakkers, Henk Wijngaard en Ancora. De kaartverkoop hiervoor is begonnen.

Wat is er overdag zoal te doen? De kalverkeuring van kalveropfokclub ‘Jong Leven’ vindt plaats, er zijn gezellige optredens van de verrassende ‘TismawajewendBand, en theaterduo Andere Koek verzorgt zoals altijd weer een leuke minimusical. We hebben de Maargies buitenkroeg en er zijn diverse lekkernijen verkrijgbaar. Verder nog een ballonnenclown, zuivelproeverij, dieren bewonderen en vertroetelen, ballenbak voor de kleintjes, knutselen, springkussen, schminken, traptrekkerbaan en het gehele erf is toegankelijk om rond te kijken! Neem ook een kijkje in de boerderijwinkel en het voedselbos in aanbouw. Natuurlijk wordt iedereen weer kleurrijk verwelkomd door gastvrouw Maargie. 

Op dezelfde avond organiseren wij muziekfestival EiGenwijs in de grote tent van de kalverkeuring. EiGenwijs is een muziekfestival voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. Dit belooft met het mooie programma weer een fantastisch feest te worden. Volg voor meer informatie hierover de facebookpagina ‘Muziekfestival EiGenwijs’ of kijk op www.muziekfestivaleigenwijs.nl. De kaartverkoop is begonnen, koop hier je tickets! Wacht niet te lang, het muziekfestival was vorig jaar helemaal uitverkocht. 

Allen van harte welkom op onze open dag zaterdag 3 september van 10.00 uur tot 17.00 uur en/of bij het muziekfestival EiGenwijs vanaf 19.30 uur. We gaan er weer een prachtige dag van maken!