Voorjaarsmarkt zondag 14 april 2024

Poster voorjaarsmarkt 2024

Ook dit jaar organiseren wij weer de voorjaarsmarkt en wel op zondag 14 april van 10.00 tot 17.00 uur. Een leuk evenement dat in het teken staat van gezelligheid. Er zijn zo'n 85 kramen met allerlei mooie en lekkere producten verspreid over het erf van de Maargies Hoeve, met daarnaast diverse (kinder)activiteiten en muziek.

We doen uiteraard ons best om er weer een mooie dag van te maken! Natuurlijk zijn ook de theeschenkerij en boerderijwinkel geopend en de entree is gratis. Er is een zuivelproeverij van onze eigen heerlijke zuivel. Voor de kinderen is er weer een heuse traptrekkerbaan waarbij het trekkerrijbewijs kan worden behaald, een XXL zandbak, een beautybar voor vlechten, glitters en schmink, springkussens en in het voedselbos kunnen er verse wafels worden gebakken. 

Net als andere jaren kan iedereen een kijkje nemen in de stallen en knuffelen met de dieren. Maak eens een wandeling door het voedselbos of bezoek het kleine kerkje. Natuurlijk is er ook weer een proeverij van onze eigen ambachtelijke zuivel. 

Naast alle leuke activiteiten verzorgt 'Dreuge Worst' tussen 13.00 uur en 17.00 uur gezellige muziek, variërend van blues tot folk en van country tot rock. In de theeschenkerij, achterop het erf bij de openlucht bar en rechts van de koeienstal kan een hapje en drankje genuttigd worden. 

Extra dit jaar is het voorjaarstreffen van Dubbellucht, een evenement van de Mercedes-Hanomag Kampeerautoclub, dat achter de boerderij plaatsvindt op 12, 13 en 14 april. Er zullen zo'n 300 kampeerauto's komen te staan, welke uiteraard bekeken kunnen worden.  

Praktische informatie

Locatie
Kallenkote 19, 8345 HB in Kallenkote

Parkeren
Bezoekers van de voorjaarsmarkt kunnen parkeren in het weiland aan de Kievietweg. Let op: dit geldt voor zowel auto's als fietsers. Er zullen verkeersregelaars zijn om dit in goede banen te leiden. Het is niet toegestaan langs de weg te parkeren.

Toegang
De voorjaarsmarkt is voor jong en oud gratis te bezoeken. Het gehele erf is rolstoelvriendelijk. 

Eten en drinken
Tijdens de voorjaarsmarkt kun je op 3 verschillende horecapunten lekkernijen kopen:

- Koffie, thee, frisdrank en alcoholische dranken
- Eigengemaakte taart, cake en gevulde koek 
- Broodje hamburger
- Broodje gehaktbal
- Broodje beenham
- IJs

Uiteraard is onze boerderijwinkel open waar je ook keuze hebt uit heel veel heerlijke (streek)producten! We proberen zoveel mogelijk pin mogelijkheden aan te bieden, maar neem voor de zekerheid wat contant geld mee.

Toiletten
Is de nood hoog? Bij de theeschenkerij zijn toiletten te vinden en tevens komt er een toiletwagen aan de rechterzijde van het erf bij de koeienstal.