Vacatures

Kom jij ons team versterken 5

Wij hebben drie leuke functies beschikbaar en zijn per direct op zoek naar een begeleider voor in de zorg in de theeschenkerij, een horeca/boerderijwinkel medewerker en een medewerker in voor de melkveehouderij op de zaterdag. 

Begeleider zorg - horeca
Wij zoeken een enthousiaste begeleider voor in de zorg met ervaring of grote affiniteit met horeca voor 28-36 uur per week. Kijk hier voor de gehele vacature van begeleider in de zorg. 

Horeca/boerderijwinkel
Wij zijn op zoek naar versterking in de horeca en/of boerderijwinkel. In de theeschenkerij en het Kooklokaal gaat het om de bediening en in de boerderijwinkel zijn er diverse werkzaamheden te doen, onder andere klanten helpen bij de kassa. Het gaat om een baan in de weekenden, doordeweekse avonden en schoolvakanties. Mocht je één van beiden leuk lijken, dan mag je uiteraard ook reageren.

Melkveehouderij
Een leuke baan waarbij je op zaterdag helpt met diverse werkzaamheden in de melkveehouderij waarbij je ook bereid bent om zo nu en dan in de avonden te melken. Affiniteit met de zorg is hierbij belangrijk.

Ben je enthousiast en lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Solliciteer dan door je motivatiebrief met CV uiterlijk woensdag 5 april te versturen naar info@demaargieshoeve.nl.