Maatregelen coronacrisis

89850483 3607160239326153 775066508291211264 n

In verband met de huidige coronacrisis zijn wij helaas genoodzaakt om de deuren van de theeschenkerij en het Kooklokaal t/m 28 april gesloten te houden. De zorgboerderij is beperkt geopend. 

Eén van de adviezen van het RIVM is blijf zoveel mogelijk thuis. Na lang wikken en wegen hebben wij besloten deelnemers te vragen om wanneer het mogelijk is thuis te blijven en af te melden voor de dagbesteding of logeeropvang, om op deze manier zoveel mogelijk risico’s te vermijden. Voor de zorg die doorgaat hanteren wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM. 

Het is een lastige periode waarin we proberen een zo goed mogelijke oplossing te vinden. Er wordt volop gebruik gemaakt van de creativiteit binnen ons team. Sinds deelnemers thuisblijven zijn we begonnen met vloggen. Twee keer per week krijgt iedereen via de mail een video toegestuurd om zo te laten zien wat er allemaal gebeurt op de boerderij. Ook versturen we leuke pakketjes naar iedereen en wordt er intensief contact onderhouden om goed op de hoogte te blijven hoe het gaat.