Open dag en Muziekfestival EiGenwijs op zaterdag 7 september

Goede versie eerste aankondiging fb

Van harte welkom om sfeer te komen proeven op onze open dag zaterdag 7 september van 10.00 tot 17.00 uur. Diezelfde avond vindt Muziekfestival EiGenwijs plaats met optredens van de Altiband, Ancora, Mooi Wark en Karambam. Klik op de foto voor meer info.  

Tijdens de open dag worden er weer tal van leuke activiteiten georganiseerd. De kalverkeuring van kalveropfokclub ‘Jong Leven’ vindt plaats, gezellige optredens van de verrassende ‘TismawajewendBand, theaterduo Andere Koek verzorgt minimusical Hans en Grietje, verkoop van producten als thee en honing, informatiestand over de activiteiten en mogelijkheden van de Maargies Hoeve, informatiestand van het Autisme Info Centrum Steenwijkerland, diverse lekkernijen verkrijgbaar zoals gebak, tosti’s, verse knieperties en eigengebakken pizza’s, er is een ballonnenclown, zuivelstand met mogelijkheid te proeven, de dieren bewonderen en vertroetelen, er is een ballenbak voor de kleintjes, knutselen, een springkussen, kinderen kunnen worden geschminkt het gehele erf is toegankelijk om rond te kijken! Natuurlijk wordt iedereen weer kleurrijk verwelkomd door gastvrouw Maargie. 

Ook van harte welkom is het Maargies Kooklokaal, geopend sinds 19 november 2016. Benieuwd hoe de voormalige dorpsschool is getransformeerd naar een kleinschalig (zorg)restaurant en locatie voor dagbesteding? Kom dan een kijkje nemen in ons sfeervolle Kooklokaal.

Op dezelfde avond organiseren wij muziekfestival EiGenwijs in de grote tent van de kalverkeuring. EiGenwijs is een muziekfestival voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. Het is een ideale gelegenheid om een avond uit te gaan met vrijwilligers, ouders, familie of bijvoorbeeld een uitje met je collega’s of de sportclub. Met optredens van de Altiband, Ancora, Mooi Wark en Karambam belooft deze tweede editie een spetterend feest te worden. Ga voor meer informatie en tickets naar de facebookpagina ‘Muziekfestival EiGenwijs’ of www.muziekfestivaleigenwijs.nl.

Allen van harte welkom op onze open dag zaterdag 7 september van 10.00 uur tot 17.00 uur en bij het muziekfestival EiGenwijs, aanvang 19.30 uur.