Publieksprijs Agrarisch Ondernemer 2019

gro407274 001

Wij hebben de publieksprijs 'Agrarisch Ondernemer van 2019' gewonnen! Hier zijn we heel erg blij mee. Ook via deze weg willen wij iedereen hartelijk danken voor het stemmen, de felicitaties en mooie reacties. 

Op 28 maart vond de verkiezing Agrarisch Ondernemer van 2019 plaats in Veenendaal, een spannende dag. Iedereen kon de afgelopen weken meedoen door een stem uit te brengen voor de toekenning van de publieksprijs. We zeiden van te voren: we maken er een feestje van! Met zo'n 80 mensen (medewerkers, deelnemers en familie) gingen we met een bus naar de uitreiking. De andere genomineerden waren echt top bedrijven, dus we zijn super trots dat we zoveel stemmen hebben gekregen dat we met deze prijs naar huis mochten gaan. Dit is een groot compliment! Daarna was het natuurlijk groot feest in Veenendaal, op de terugreis en bij terugkomst in Kallenkote. Bekijk hier de mooie aftermovie van de verkiezing Agrarisch Ondernemer van het jaar!

Van het gewonnen bedrag (2500 euro) willen wij een nieuw speeltoestel aanschaffen en we schenken een deel aan stichting Geef een koe, een stichting voor gezinnen met gehandicapte kinderen in Kirgizstan.