Muziekfestival EiGenwijs

IMG 0058

De Maargies Hoeve organiseert EiGenwijs, een muziekfestival voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers! Met optredens van de Altiband, René Karst, One Two Trio en de band Eigenweijs. Het festival vindt plaats op zaterdag 1 september 2018 van 19.30 tot 00.00 uur. Zien we jullie daar? 

Het idee om een muziekfestival te organiseren ontstond in Pesse. Wij gaan daar altijd met een groep deelnemers naar het Giga G Festival. Wat zij kunnen, kunnen wij ook, dachten we. De grote tent die er toch al staat voor de kalverkeuring zien we als een buitenkansje. Met hulp van ME productions uit Meppel is een geweldig programma opgesteld. Zo bijt de Altiband om 19.45 uur de spits af. Later op de avond volgt One Two Trio, die de meeste muziek per vierkante centimeter maakt. Rene Karst zal ook optreden, die volgens collega's wordt gezien als het best bewaarde geheim van het Nederlandse circuit. Eigenweijs is de hekkensluiter. Zij noemt zichzelf een stoere band met vette muziek. Midden in de tent is een bar.

Voor wie
Het festival is voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. De ideale gelegenheid om een avond uit te gaan met vrijwilligers, ouders, familie of bijvoorbeeld een uitje met je collega’s of de sportclub. 

Waar
De locatie is een grote feesttent (de tent waar overdag de kalverkeuring in wordt gehouden) bij de Maargies Hoeve te Kallenkote. De Maargies Hoeve maakt haar erf rolstoeltoegankelijk en zorgt voor voldoende parkeerplaatsen, ook vlak bij de tent. In de tent zijn zowel zit- als staplaatsen met een goed zicht op het podium. Ook zullen er invalidetoiletten aanwezig zijn. 

Kaartverkoop
De entreeprijs is slechts 10 euro per persoon. De kaartjes zijn verkrijgbaar in de theeschenkerij of gemakkelijk online te bestellen via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-muziekfestival-eigenwijs-48198019574?aff=efbeventtixq

Sponsors van muziekfestival EiGenwijs
Wij zijn enorm blij dat de volgende bedrijven bereid zijn hun steentje bij te dragen aan het muziekfestival: 

Steenwijkerland 696x368

Kors

Bijker logo

Rotink logo

Bats logo

Agro Noord logo

Filantrotante logo

Eleveld wijn logo

DLV advies logo

 Logo veld