Muziekfestival EiGenwijs 4 september 2021

174x338 maargieshoeve kleiner bestand

De Maargies Hoeve organiseert EiGenwijs, een muziekfestival voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. We gaan ervoor dat het festival door kan gaan! Dit jaar is de derde editie op zaterdag 4 september 2021.

Met optredens van Dikdakkers, Wimpie & de domino's, Mooi Wark en Karambam belooft het een spetterend feest te worden!

Het muziekfestival wordt afgetrapt door de D!kdakkers met 100% feestgarantie door interactie met het publiek. De mega hit Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied zijn slechts een kleine greep uit het repertoire. Mooi Wark speelt het dak eraf met hun vrolijke welbekende boerenrockhits. Wimpie & de Domino's is zoals ze zichzelf noemen een 'verstandelijk gehandicapte rock en roll band uit Amsterdam'. Karambam bestaat uit een mega energiek PowerTrio die er met hun oneindige repertoire in iedere feesttent één groot feest van weet te maken.

De tent gaat open om 19.15 uur en de aanvang is om 19.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro p.p. en zijn verkrijgbaar bij de theeschenkerij van de Maargies Hoeve of zijn hier online te bestellen.

Het festival is voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. De ideale gelegenheid om een avond uit te gaan met vrijwilligers, ouders, familie of bijvoorbeeld een uitje met je collega’s of de sportclub.

De locatie is een grote feesttent bij de Maargies Hoeve te Kallenkote. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en het gehele terrein is rolstoelvriendelijk. Er komen ook zitplaatsen en er zullen invalidetoiletten aanwezig zijn.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met de Maargies Hoeve via 0521-511776 of info@demaargieshoeve.nl