Open dag en Muziekfestival EiGenwijs op 4 september 2021

174x338 maargieshoeve kleiner bestand

De Maargies Hoeve organiseert op zaterdag 4 september weer een open dag van 10.00 uur tot 17.00 uur waar van alles te beleven. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom. 's Avonds zal voor de derde maal muziekfestival EiGenwijs plaatsvinden, een feest voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. Klik op de foto voor meer informatie. 

Op de open dag organiseren we veel leuke activiteiten voor jong en oud. Na de ontvangst door gastvrouw Maargie, kunnen bezoekers een rondje maken over het bedrijf en met eigen ogen zien hoe het melkveebedrijf, de zorgboerderij en de theeschenkerij met elkaar zijn verweven. Onderweg kan je genieten van diverse swingende muzikale optredens, allerlei gezellige kraampjes en er zijn diverse lekkernijen verkrijgbaar. Ook de kinderen worden zeker niet vergeten, ze kunnen o.a. plezier maken met de ballonnenclown, kijken naar de minimusical van theaterduo Andere Koek in het spliksplinternieuwe openluchttheater, knuffelen met de dieren, iets moois knutselen om mee naar huis te nemen of zich laten schminken. Ook is er een kalverenkeuring in een grote tent achterop het erf en mag er een kijkje worden genomen op het Kooklokaal (Kallenkote 29). Dit alles is vrij toegankelijk! 

's Avonds zal er voor de derde maal het grootse muziekfestival 'EiGenwijs' worden georganiseerd in de tent van de kalverenkeuring. Met optredens van Dikdakkers, Wimpie & de domino's, Mooi Wark en Karambam belooft het een spetterend feest te worden!

Het muziekfestival wordt afgetrapt door de D!kdakkers met 100% feestgarantie door interactie met het publiek. De mega hit Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied zijn slechts een kleine greep uit het repertoire. Mooi Wark speelt het dak eraf met hun vrolijke welbekende boerenrockhits. Wimpie & de Domino's is zoals ze zichzelf noemen een 'verstandelijk gehandicapte rock en roll band uit Amsterdam'. Karambam bestaat uit een mega energiek PowerTrio die er met hun oneindige repertoire in iedere feesttent één groot feest van weet te maken.

De tent gaat open om 19.15 uur en de aanvang is om 19.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro p.p. en zijn verkrijgbaar bij de theeschenkerij van de Maargies Hoeve of zijn hier online te bestellen.

Het festival is voor mensen met een beperking en alle andere liefhebbers. De ideale gelegenheid om een avond uit te gaan met vrijwilligers, ouders, familie of bijvoorbeeld een uitje met je collega’s of de sportclub.

De locatie is een grote feesttent bij de Maargies Hoeve te Kallenkote. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en het gehele terrein is rolstoelvriendelijk. Er komen ook zitplaatsen en er zullen invalidetoiletten aanwezig zijn.

Om het festival door te mogen laten gaan moeten we vanuit de Overheid voldoen aan een aantal voorwaarden, zo zal de tent aan de zijkanten open. Kleed je dus iets warmer aan. Bezoekers van 13 jaar of ouder dienen een Coronatoegangsbewijs te hebben. Dit houdt in dat je volledig gevaccineerd bent, een negatief testuitslag hebt of hersteld bent van Corona. Je maakt hiermee jouw persoonlijke QR-code aan in de CoronaCheck app. Deze moet worden getoond samen met een identiteitsbewijs en de toegangskaart. Lees hier hoe je dit kunt regelen. Op het festivalterrein mogen we de 1,5 meter afstand loslaten. 

Heb je corona gerelateerde klachten? Kom dan niet naar het festival. 

Neem voor vragen of meer informatie contact op met de Maargies Hoeve via 0521-511776 of info@demaargieshoeve.nl