Sfeervolle kerstactiviteiten

Kerstmarkt op de Maargies Hoeve

Wij hebben in december een aantal sfeervolle kerstactiviteiten gepland; een kerstmarkt op zondag 15 december, een kerstdiner in het Maargies Kooklokaal op woensdag 18 december en vrijdag 20 december en een kerstconcert op zondag 22 december. U bent van harte welkom! Klik voor meer informatie op de foto of kijk op onze facebookpagina. 

Kerstmarkt op de Maargies Hoeve op zondag 15 december

Wanneer de kortste dag van het jaar bijna is aangebroken en Koning Winter aan de deur klopt, wordt de kalverenschuur van de Maargies Hoeve voor één dag omgetoverd in een sprookjesachtige kerstmarkt. Kom er alvast helemaal in de kerstsfeer met diverse kraampjes vol kerst-, sfeer-, cadeau- en ambachtelijke artikelen of met onze levende kerststal met een kleine voorstelling. De kinderen kunnen zich creatief uitleven met een kerstknutselactiviteit waarvan het eindresultaat uiteraard mee naar huis mag worden genomen. Het Kallenkerkje is in kerstsfeer voor het pure kerstgevoel. Zin in iets lekkers? We hebben chocolademelk, erwtensoep, glühwein en nog veel meer om de innerlijke mens te verwennen.

Iedereen is van harte welkom op 15 december van 11.00 – 17.00 uur op de Maargies Hoeve, Kallenkote 19 te Kallenkote. De entree is gratis.

Kerstdiner in het Maargies Kooklokaal op 18 en 20 december

Woensdag 18 december en vrijdag 20 december bent u welkom voor het kerstdiner in het Maargies Kooklokaal. Er wordt een heerlijke maaltijd van meerdere gangen bereid voor 19,50 euro per persoon excl. consumpties. Laat u verrassen door het menu (dieet wensen dienen tijdig doorgegeven te worden). U bent van harte welkom vanaf 17.30 uur en de aanvang is 18.00 uur.

Lijkt het u wat om mee te eten? Aanmelden kan door te mailen naar info@demaargieshoeve.nl of te bellen naar 0521-511776. Vol is vol.
Wij kijken er erg naar uit om u te verwelkomen voor dit gezellige kerstdiner in het sfeervolle Kooklokaal!

Kerstviering met zorgdeelnemers van de Maargies Hoeve
Net als voorgaande jaren vieren we ook kerst gezamenlijk met de deelnemers. Een dag die in het teken staat van leuke kerstactiviteiten. In de middag wordt er door medewerkers en stagiaires een kerststuk opgevoerd en als afsluiting eten we traditiegetrouw pannenkoeken met z'n allen. Ondertussen wordt er luidkeels meegezongen met kerstliedjes die op de piano worden gespeeld, erg gezellig.

Kerstconcert in de theeschenkerij op zondagmiddag 22 december
Ook dit jaar weer het traditionele kerstconcert op de Maargies Hoeve in een sfeervol aangeklede theeschenkerij. Van bekende kerstmelodieën tot sfeervolle popsongs, van klassieke werken tot Ierse jiggs en joodse klezmers, van eigen nummers tot de alom bekende kerstliedjes die iedereen kan meezingen. Ook de humor zal niet ontbreken. Om alvast helemaal in de kerststemming te komen!

Met: Audrey Scholten van Mast (zang), Letty Verveen (piano, viool), Daniëlla Snijders (zang, viool), Pip Heuvelink (harp), Lieve Heuvelink (piano), Ignas Heuvelink (zang, piano).
Aanvang om 15.00 uur, de entree is 5 euro. 

Let op: tussen kerst en oud en nieuw is de Maargies Hoeve gesloten.