Kerstmarkt en andere kerstactiviteiten op de Maargies Hoeve

Foto voor kerstbericht op website

De gezellige decembermaand is alweer aangebroken. Wij hebben een aantal sfeervolle kerstactiviteiten gepland; een kerstmarkt, kerstdiner en kerstconcert. U bent van harte welkom! 

Kerstmarkt op de Maargies Hoeve op zondag 16 december
Wanneer de kortste dag van het jaar bijna is aangebroken en Koning Winter aan de deur klopt, wordt de kalverenschuur van de Maargies Hoeve voor één dag omgetoverd in een sprookjesachtige kerstmarkt. Kom er alvast helemaal in de kerstsfeer met diverse kraampjes vol kerst-, sfeer-, cadeau- en ambachtelijke artikelen of met onze levende kerststal met een kleine voorstelling. De kinderen kunnen zich creatief uitleven met een kerstknutselactiviteit waarvan het eindresultaat uiteraard mee naar huis mag worden genomen. Het Kallenkerkje is in kerstsfeer voor het pure kerstgevoel. Zin in iets lekkers? We hebben chocolademelk, erwtensoep, glühwein en nog veel meer om de innerlijke mens te verwennen.

Iedereen is van harte welkom op 16 december van 11.00 – 17.00 uur op de Maargies Hoeve, Kallenkote 19 te Kallenkote. De entree is gratis. 

Kerstdiner in het Maargies Kooklokaal op 19 en 21 december
Woensdag 19 december en vrijdag 21 december bent u welkom voor het kerstdiner in het Maargies Kooklokaal. Er wordt een heerlijke maaltijd van meerdere gangen bereid voor 18,50 euro per persoon excl. consumpties. Laat u verrassen door het menu (dieet wensen dienen tijdig doorgegeven te worden). U bent van harte welkom vanaf 17.30 uur en de aanvang is 18.00 uur.

Lijkt het u wat om mee te eten? Aanmelden kan door te mailen naar info@demaargieshoeve.nl of te bellen naar 0521-511776. Vol is vol.
Wij kijken er erg naar uit om u te verwelkomen voor dit gezellige kerstdiner in het sfeervolle Kooklokaal!

Kerstviering met zorgdeelnemers van de Maargies Hoeve
Net als voorgaande jaren vieren we ook kerst gezamenlijk met de deelnemers. Een dag die in het teken staat van leuke kerstactiviteiten. In de middag wordt er door medewerkers en stagiaires een kerststuk opgevoerd en als afsluiting eten we traditiegetrouw pannenkoeken met z'n allen. Ondertussen wordt er luidkeels meegezongen met kerstliedjes die op de piano worden gespeeld, erg gezellig.  

Kerstconcert in de theeschenkerij op zondagmiddag 23 december
Op zondagmiddag zal er in de geheel in kerstsfeer aangeklede theeschenkerij een kerstconcert plaatsvinden. Het repertoire bestaat uit kerstmuziek, licht klassiek, popsongs, Ierse muziek en Kiezmers met instrumenten als zang, piano, viool, harp en een banjo. De aanvang is om 15.00 uur en de entree bedraagt 5 euro. 

Let op: tussen kerst en oud en nieuw is de Maargies Hoeve gesloten.